”M” de la ”Muzică” și de la ”Mărinimie”

 

Gabriela Anton Ajungem Mari

100% Complete
1,011 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Dragă prietenă, drag prieten,

Acum, mai mult ca oricând, copiii și tinerii din cadrul programului Ajungem MARI au nevoie de sprijin. Îi putem ajuta împreună, oferindu-le ședințe de psihoterapie - prin metode terapeutice inedite, creative și pline de surprize.

Ca să reușim, e nevoie de o melodioasă dărnicie: fiecare donație = o piesă de muzică folk, ușoară sau... cine știe?... interpretată de mine. :)

Însoțește-mă, te rog, în această ”călătorie muzicală” și te voi răsplăti cu o dedicație-zâmbet-cântec (vezi pagina personală de Facebook), particică din sufletul meu!

Îți mulțumesc!
_________________________________________________________

Costul mediu al unei ședințe de terapie este de 100 lei. Îmi doresc să strâng 1000 lei, sumă care este echivalentul a 10 ședințe de terapie. Fiecare donație adunată ajută la continuarea ședințelor de terapie pentru cei 48 de copii și tineri care lucrează în prezent cu psihoterapeuți, iar nevoia este uriașă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom la început cei pasionați de sport au strans fonduri la consursuri sportive pentru cauze caritabile.  Dar sunt si oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.) care doresc să fac

 

7 Donații

Nicole

500 RON
Bafta !
03 Dec 2020
30 Nov 2020

Anonymous

100 RON
27 Nov 2020

Anonymous

100 RON
27 Nov 2020

Bobby

100 RON
27 Nov 2020
De obicei, prietenia este vazută ca fiind acea relație caldă și placută, care ne dă încredere în noi, ne dă curajul să acționăm în unele momente mai dificile. Prietenia este acea oază pe care o căutăm atunci când suntem lipsiți de putere și speranță. Este acea lumină. Haideți să le fim copiilor din centrele de plasament prieteni!
26 Nov 2020

Anonymous

100 RON
Orice suma face diferenta in viata copiilor din centrele de plasament.
25 Nov 2020