Hai să oferim o șansă de dezvoltare și pentru cei mai puțini norocoși.

 

59.166666666667% Complete
355 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
3
Donații

Bună. Numele meu este Cristina, am 20 de ani. Daca tot se apropie sărbătorile, m-am gândit să fim mai buni. Nu doar de sărbători, ci pe parcursul întregului an.


De ce să donezi? E foarte simplu. Majoritatea așteaptă o schimbare în ceea ce privește mentalitatea și atitudinea celorlalți față de ceilalți. Să începem schimbarea mult așteptată făcând o faptă bună. Pentru că, dragi cititori, schimbarea începe cu noi. De ce să ne plângem de neajunsuri, când putem fi recunoscători pentru ce avem și să împărțim din puținul nostru și celor mai puțin norocoși?
Fii tu cel care începe schimbarea! Donează!


Ajută!
Fii blând!
Fii om!
Nu mai lăsa majoritatea să frângă mica parte de umanitate rămasă a minorității. Schimbarea necesită fapte. Tu ce alegi? Eu aleg să ajut.

Vă mulțumesc! 

_________________________

Copiii institutionalizați au trecut prin experiențe dure și triste care i-au marcat profund. Psihoterapia îi ajută să treacă mai ușor peste abuz, abandon sau separarea de familie, să își gestioneze emoțiile, să capete încredere în ei și să lupte pentru un viitor mai bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI aÈ™teptăm pasionaÈ›ii de muzică È™i fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament! Fondurile strânse vor fi folosite pentru a le asigura copiilor din centre continuarea È™edinÈ›elor de psihoterapie. Pentru ca au trecut prin experienÈ›e dure È™i triste, aceÈ™ti copii au nevoie de sprijin să își gestioneze emoÈ›iile, să prindă Ã

 

3 Donații

Laurentiu

300 RON
30 Nov 2020

Anonymous

15 RON
Mulțumesc mult de ocazia de a dona. Sper să ajute 🤗
26 Nov 2020

Anonymous

40 RON
26 Nov 2020