For my birthday I would like to bring hope in few young lives

 

Monica Rosca Ajungem Mari

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Kids in the state system will always need support to succeed in life, especially when they became young adults and they are kicked out of the system.
Let`s help few of them!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

170 RON
24 Dec 2020
La multi ani veseli!
23 Dec 2020

Anonymous

30 RON
23 Dec 2020