Andreea-Cristiana Popa - Ajungem Mari

Răsplătind empatia cu terapie pentru copii

212 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe principiul ,,inspiră-mă, să te inspir", am ales să promovez recunoștința și empatia. Astfel, dacă te-ai gândit să pregătești un cadou pentru cea de-a XXI-a mea aniversare, te invit să participi la inițiativa pe care ți-o prezint. În caz că ideea darului nu te-a tentat până acum, gândește-te la impactul pe care îl are potențiala ta implicare.

Prin donarea zilei de naștere, se urmărește sprijinirea procesului de dezvoltare armonioasă a copiilor vulnerabili din centrele de plasament. Șansele de integrare corespunzătoare a acestora în societate pot fi sporite de tine, prin atingerea câtorva taste. Ai ocazia de a răspândi lumină pe cărările celor care au nevoie de tine.

O ședință de terapie pentru un suflet din cadrul programului este acoperită de o bancnotă cu portretul lui I. L. Caragiale. Având în vedere acest aspect, mi-am propus ca împreună să susținem donațiile. Indiferent de numărul de cifre inserate, promovezi exonerarea de lanțurile traumelor de divers ordin, în rândul copiilor vizați.

Prin fiecare contribuție, le oferim tinerilor menționați anterior un impuls de a evolua. Cu timpul, își descoperă adevăratele culori și deprind abilitățile necesare spre a-și picta alegerile constructive pe pânza vieții.

Mulțumesc anticipat, dragi raze de speranță! ☀️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Felicitări pentru gestul minunat!
17 Jan 2021
La mulți ani !!🥳🥳
15 Jan 2021
15 Jan 2021

Anonymous

40 RON
14 Jan 2021