Andreea Militaru - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc sa aduc zambete unor copii frumosi!

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
3 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu cred ca cel mai mare cadou oferit de cineva este timpul sau, iar al doilea cel mai important este sa investesti intr-o cauza in care crezi. Am inceput sa fac voluntariat de ceva vreme, si pe departe am o satisfactie si o energie incredibila cand petrec timpul cu copilasii din centru, fie discutand despre viata, jucandu-ne sau invatand engleza, tare mi-e dor de zilele cand puteam face aceste activitati fara a fi ingraditi de epidemie. Astfel acest cadou este ideal mai cu seama in aceasta perioada destul de diferita fata de ce am trait pana acum.
Astfel as dori sa le fac o bucurie catorva suflete fantastice care din pacate au avut nesansa sa traiasca experiente nu tocmai placute, dar cu ajutorul nostru vor straluci si se vor bucura de viata asa cum si noi ceilalti putem, fara frici, cu inima deschisa si plina de iubire.
Prin demersul meu de ziua mea, anul acesta, imi donez ziua de nastere pentru a le oferi copiilor din centre de plasament sedinte de terapie adaptate ce raspund nevoilor specifice pe care le au.

Te invit sa donezi cat poti si cat crezi de cuviinta, astfel le putem oferi impreuna copiilor din centre un viitor! Fiecare donatie, orice suma se aduna si conteaza, nu uita!
Multumesc mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Cris

70 RON
Avem nevoie de mai multi oameni cu un suflet mare ca al tau! Te pup si La multi ani! ❤
23 Jan 2021

Anonymous

30 RON
La multi ani! Succes, sa fii bună mereu.
21 Jan 2021

Dom

50 RON
21 Jan 2021

Anonymous

350 RON
18 Jan 2021