Ioana-Sorana Vicu - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să devin sprijin pentru tineri :)

375 RON Donatii stranse
37.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

De multe ori mă gândesc că sunt o ființă norocoasă fiindcă de bine de rău am părinți, prieteni, un acoperiș deasupra capului și o educație care îmi permite să acced spre independența financiară. Sigur că mulți alții au mai mult de atât, dar poate și mai mulți au mult, mult mai puțin. Pentru aceia cu mai puțin, să fim solidari, căci puteam fi noi în locul lor.

Am crezut mereu în puterea educației de a schimba lumea sau doar o părticică mică din ea, prin faptul că ne ajută să ne construim o oglindă prin care să ne putem privi pe noi înșine. Cu cât e mai calitativă educația, cu atât e mai bună oglinda. Astfel, educația oferă mijloacele fiecăruia dintre noi pentru descoperirea individuală dar și pentru a beneficia de un loc de muncă stabil care să aducă venituri.

Pentru copiii mai puțin norocoși e de la sine înțeles că e mai greu să beneficieze de aceasta, mai ales pentru integrarea pe piața muncii. Mi-aș dori să devin sprijin măcar pentru câțiva dintre ei și împreună să le oferim un mic ajutor la început de drum. Dar din dar se face rai. :)


În numele copiilor, vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Sprijin pentru tinerii instituționalizați

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus. Este vârsta la care ei își formează visurile și vrem să înțeleagă că prin determinare și o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

Anonymous

50 RON
La mulți ani! Fam Sehob
16 Jan 2021

Danut

50 RON
:)
14 Jan 2021

ROXANA P

50 RON
13 Jan 2021

Anonymous

42 RON
13 Jan 2021
La mulți ani Soare!
13 Jan 2021