De ziua mea, ajut copii din centrele de plasament ieșene să AJUNGĂ MARI

 

Cristina Emma Ajungem Mari

100% Complete
1,158 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
13
Donații

(For English please scroll down)
Anul acesta imi donez ziua de naștere pentru a le oferi copiilor din centrele de plasament din Iași ședințe de terapie.
Sunt voluntar AJUNGEM Mari din 2019 și am cunoscut copii minunați care au nevoie de susținere și înțelegere. Cel mai fain cadou de ziua mea e să îi pot ajuta mai mult.
Donează și tu! Costul mediu al unei ședințe de terapie este de 100 lei. Fiecare donație adunată ajută la continuarea ședințelor pentru copiii și tinerii din Iasi care lucrează în prezent cu psihoterapeuți, iar nevoia este uriașă.
Mulțumesc! <3

This year I am donating my birthday to offer therapy sessions for children living in Iași, Romania foster homes.
I've been a volunteer with this association since 2019 and I've met wonderful children who need some support and understanding. The best gift for my birthday is for me to be able to help them more.
Please donate! The average cost of a therapy session is 20 euro. Each donation helps children continue their therapy and there is a tremendous need for these sessions.
Thank you! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

13 Donații

100 RON
Happy Birthday, Queen! Stay awesome!
18 Jan 2021
La multi ani!😘😘
18 Jan 2021

Anonymous

30 RON
18 Jan 2021
18 Jan 2021
18 Jan 2021
18 Jan 2021
16 Jan 2021
15 Jan 2021
La mulți ani, Cristina, și felicitări pentru inițiativă! ❤️
15 Jan 2021
15 Jan 2021

Madopia

150 RON
La multi ani, Cristina! 🥳 Multa inspiratie, energie si entuziasm in tot ceea ce iti propui sa faci! Hugs and kisses 🤗 😘 😘 🤗
15 Jan 2021
15 Jan 2021
15 Jan 2021