De ziua mea, imi doresc sa o duc pe A. la munte ❤

 

72% Complete
1,080 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații

A. este copilul, de fapt adolescenta din centrul de plasament cu care lucrez de trei ani. Pandemia ne-a facut din pacate ca in ultimul an sa ne vedem doar online.

Cand am cunoscut-o pe A. era adolescenta razvratita care era intr-un grup care nu ii facea bine si risca sa abandoneze scoala  din cauza absentelor.

Cu pasi mici, incurajand-o la tot pasul, cu multa rabdare, A. a evoluat foarte mult in ultimii doi ani. A ajuns in clasa a 8-a pe meritul ei si anul asta da capacitatea.

Ce imi doresc eu? Sa o rasplatesc cumva pentru toata evolutia asta.

Asa ca, cu ajutorul vostru, vreau ca atunci cand se va termina toata nebunia cu corona virusul sau cand va fi mai sigur sa calatoreasca, vreau sa ii ofer un weekend in Brasov unde sa vada altceva. Si sa fie si la munte.

Copiii din centrele de plasament foarte rar ajung intr-o excursie.

Asadar, va rog tare mult, daca vreti sa imi faceti vreun cadou de ziua mea, asta sa fie. O donatie cat de mica!

Va multumesc tare, tare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

8 Donații

Anonymous

150 RON
26 Mar 2021

Anonymous

500 RON
23 Mar 2021

Anonymous

30 RON
22 Mar 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, draga Ilinca, sper să ți se îndeplinească dorința!
22 Mar 2021
La multi ani draga Ilinca! Sa fie cat mai buni si mai frumosi!
22 Mar 2021
La mulți ani, om frumos! Mulțumesc că faci lumea mai bună!
22 Mar 2021
La mulți ani!
21 Mar 2021
19 Mar 2021