Best way to celebrate a bday? Prin fapte bune, cum altfel :D

 

100% Complete
340 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
5
Donații

Pasiunea pentru voluntariat și fapte bune mi-am descoperit-o încă din primul an de facultate, iar de mai bine de 6 ani mențin acest hobby frumos alături de colegii mei fantastici din cadrul Vitesco Technologies (Continental) Iași.

Anul acesta m-am decis să îmi sărbătoresc ziua de naștere diferit față de anii trecuți - și ce metodă mai faină decât prin a face o faptă bună?

Dă-ți pasiunea (pentru fapte bune) mai departe & haide să aducem zâmbete pe chipurile copiilor din centrele de plasament. 

Who's with me? :D


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului Ajungem MARI prin care sprijinim copiii și tinerii institutionalizati să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, robotica, inot, dans etc.) 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

5 Donații

Anonim

15 RON
24 Mar 2021

Anonymous

25 RON
17 Mar 2021
La multi ani minunati, Oana! #CSRTeam
17 Mar 2021
La multi ani Oana! Felicitari pentru implicare si pentru ce faci pentru cei din comunitate.
16 Mar 2021

Anonymous

50 RON
Contragts for your gesture!
16 Mar 2021