Terapia schimbă vieți!

 

Alina Sandor Ajungem Mari

57.625% Complete
1,383 RON
Sumă strânsă
2,400 RON
Target
11
Donații

Toți venim cu un bagaj emoțional din copilărie, care ne influențează viața de adult. Majoritatea am avut norocul să avem familii care ne-au susținut și ne susțin în tot ceea ce ne-am propus să realizăm și se bucură pentru reușitele noastre.

Copiilor din centrele de plasament le lipsesc multe pe partea emoțională, majoritatea fiind influențați de trauma abandonului, zi de zi. O parte dintre copii beneficiază de terapie, iar evoluția lor este surprinzătoare: au mai multă încredere în ei, sunt mai calmi și se descurcă mult mai bine cu emoțiile care până acum îi copleșeau.

Deoarece vrem să susținem progresul copiilor, cu ajutorul specialiștilor pe care îi avem alături, avem nevoie de ajutorul tău!

Nu îmi doresc cadouri nici anul acesta, ci aș dori ca acestea să se transforme în donații pentru ședintele de terapie pentru copii.

Targetul pe care mi l-am propus este contravaloarea ședințelor de terapie pentru un copil pe durata a 3 luni, o ședință costând 100 de lei.

Vă mulțumesc din suflet! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

11 Donații

Felicitări Alina
22 Apr 2021
La multi ani!
22 Apr 2021
Hai, sa fie cu noroc! La multi ani!
21 Apr 2021

Voichita MARTON

50 RON
Succes pe mai departe in tot ceea ce întreprinzi. Pupici cu sclipici 😘🤗
21 Apr 2021
Felicitări Alina pentru ceea ce faci >:D< 😉😘
28 Mar 2021

Anonymous

100 RON
23 Mar 2021

andreea radu

100 RON
23 Mar 2021
22 Mar 2021

Anonymous

505 RON
22 Mar 2021

Violeta Ciumaș

100 RON
La mulți ani și multă sănătate!!
22 Mar 2021
22 Mar 2021