Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Bondrila Ajungem Mari

100% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Asociatia Ajungem Mari face minuni in centrele de plasament. Si o spun din experienta personala. Am fost 2 ani alaturi de ei ca si voluntar si am crescut si eu alaturi de copii cu care am lucrat. Si m-am bucurat de fiecare mica victorie, de progresele fiecarui copil, de imbratisarile lor si zambetele cu care ma intampinau.

Iar sedintele de terapie ii ajuta mult sa se descopere, sa isi descopere potentialul, sa aiba incredere in ei. Si au mare nevoie de asta.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

8 Donații

Donatie # Adela

100 RON
La multi ani!
20 Apr 2021

Anonymous

250 RON
17 Apr 2021
La multi ani, Ioana!
14 Apr 2021
100 RON
La multi ani senini draga Ioana! Recunostinta pentru darnicie si implicare🤗❤️
14 Apr 2021

The Hardys

300 RON
La multi ani draga noastra Ioana! Sa ai o zi minunata, exact asa ca tine. Cu mult drag, the Hardys.
14 Apr 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani!
05 Apr 2021

Anonymous

75 RON
30 Mar 2021
La multi ani, draga mea dragă!
30 Mar 2021