Ziua mea pentru copii conectati la educatie

 

Andra Popazu Ajungem Mari

55% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Scoala online destul de dificila oricum, devine aproape imposibilă pentru copiii fără acces la echipamentul necesar. De ziua mea, cel mai frumos cadou la care mă pot gândi e sa putem da tuturor copiilor un mod de a ramane conectati cu colegii și educatorii lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

La multi ani!!
16 Apr 2021

Anonymous

50 RON
15 Apr 2021

Dana

200 RON
La multi aaaani!
12 Apr 2021

Antonia

100 RON
A donation has been made in your name to the Human Fund. Happy birthday!
12 Apr 2021