De ziua mea îmi doresc bucurie pentru copiii din centrele de plasament

 

Mariana Tintarean Ajungem Mari

39.833333333333% Complete
239 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
3
Donații

Copiii și tinerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele proprii și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții. Ei au nevoie de relații cu adulți care să le devină prieteni și modele, să le ofere sprijin și încurajare, să le deschidă oportunități și să îi motiveze să își continue educația.

Pentru educația lor 1.400 de voluntari Ajungem Mari vizitează săptămânal copiii, timp de cel puțin 8 luni, timp în care sunt sprijiniți să continue, prin training-uri și consiliere.

Anul acesta imi donez ziua de nastere pentru a le oferi copiilor din centre de plasament și din medii defavorizate oportunități și motivație pentru a- și continua educația.

Pentru un copil dintr-un centru 600 lei donati aici se transforma in 12 iesiri educative timp de un an alaturi de voluntari care ii arata lumea de afara. Fiecare donatie aduce o experienta frumoasa de care are nevoie pentru a creste cu speranta.

Dacă crezi în șansele tuturor copiilor, în sprijinrea lor pe termen lung și consecvență, acceptare necondiționată, încurajare permanență, răbdare și perseverență, doneaza si tu si hai sa le oferim impreuna copiilor care au nevoie o viata mai frumoasa!

Fiecare donatie, orice suma se aduna si conteaza!

Multumesc mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

3 Donații

La cât mai multe realizări și proiecte frumoase! ^_^
03 May 2021

Ruxi

105 RON
💫 Să fie cu multe experiențe faine!
12 Apr 2021

Bianca

50 RON
Mulți și frumoși ani Mariana! Să ai parte înzecit de tot binele pe care îl gândești și faci în lumea asta!
12 Apr 2021