Anca Ciliac - Ajungem Mari

Costume de personaje din povesti pentru terapia copiilor din centre de plasament

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ador sa dau viata materialelor in cele mai indragite costumatii ale personajelor si eroilor din povesti.

Insa cea mai mare provocare este sa materializez personaje nascute din imaginatia copiilor. Pentru ca orice copil viseaza sa fie un erou de poveste intr-o zi.

Si pentru ca-mi doresc tare mult ca si copiii din centrele de plasament sa devina eroi in propriile povesti de success, va provoc la un exercitiu de imaginatie si generozitate.

Incurajati-va copiii (ii puteti ajuta) sa deseneze sau sa realizeze in orice tehnica (colaj, desen, pictura etc.) o schita a costumului eroului preferat (personaj din povesti, desene sau imaginat de ei), iar eu voi realiza costumatia dupa schita, contra unei donatii minime de 150 ron, pentru terapia copiilor din centrele de plasament. Desenele se pot trimite in varianta electronica pe adresa aciliac@yahoo.com. Costumul va fi realizat in trei zile lucratoare din momentul confirmarii platii si va fi trimis spre destinatar printr-o varianta agreata de acesta (posta sau curierat). Plata transportului va fi suportata de catre donator.

Ceilalti donatori vor intra într-o tragere la sorti iar castigatorul va castiga, la alegere, o vestimentatie unicat realizata din materiale naturale sau un costum de personaje din povesti.

Indrazniti sa fiti creativi si generosi! Multumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2021

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!