Hai sa alergam pentru a ajunge MARI!

 

Loredana Martis Ajungem Mari

23% Complete
115 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Copiii iubesc eroii.

Hai sa fim si noi eroi pentru cel putin un copil din centrele de plasment, si sa le oferim astfel, timp de o saptamana, bucuria de a putea merge intr-o tabara de dezvoltare personala.

Nu se intampla des ca acesti copii sa aiba acces la astfel de lucruri.

Un pas facut de mine, un pas facut de voi, poate aduce un zambet si o experienta unica pe chipul unui copil, si, mai mult decat atat, hai sa ii ajutam sa cresca MARI.

Orice donatie, conteaza.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

La Bucharest 10k&Family RunMarathon invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să trimită copiii din centre de plasament în tabără la munte! Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate și cu sprijinul fundraiserilor de la concursuri sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile copiilor din centre, o

 

1 Donații

Anonymous

115 RON
30 Mar 2016