Haideți să îi facem pe copii să zâmbească de Crăciun

 

Sofia Teodoru Ajungem Mari

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Dragi prieteni,

După cum știți în câteva zile vor veni sărbătorile de iarna. Anul acesta m-am decis să devin Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament. Este o cauză la care țin foarte mult deoarece de peste un an de zile îmi dăruiesc timpul acestor copii minunați.  

Îmi doresc ca de sărbători să îi fac să zâmbească, dăruindu-le șansa de a participa  la diverse cursuri vocaționale (actorie, teatru, canto, dans, pictură ș.a).

Vă invit să contribuim împreună și să îi ajutăm să își descopere talentele. Consider că fiecare om la naștere a primit o serie de talente și abilități care valorificate corespunzător, le pot schimba destinele în mai bine.

Mi-am propus ca împreună să strângem suma de 500 de lei. Dacă nu aveți posibilitatea de a dona, mă puteți ajuta măcar în a răspândi mai departe vestea.  

Vă mulțumesc pentru timpul consumat pentru a citi despre cauza pe care o susțin. Haideți să schimbăm împreună destinele copiilor instituționalizați! ?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului Ajungem MARI prin care sprijinim copiii și tinerii institutionalizati să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, robotica, inot, dans etc.) 

În luna decembrie generozitatea nu se limitează la ceea ce avem sub brad, ci la ceea ce avem în suflet. Devino Moș Crăciun Galantom și susține pe termen lung educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor din centrele de plasament. In loc de cadouri, spune-le prietenilor și familiei să doneze pentru bucuria copiilor și tinerilor talentati care vor participa, prin generozitatea voastra

 

5 Donații

Anonymous

85 RON
28 Dec 2021
Crăciun fericit!
22 Dec 2021

Anonymous

300 RON
22 Dec 2021

Anonymous

75 RON
22 Dec 2021
22 Dec 2021