De ziua mea vreau să dăruiesc o șansă

 

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ai avut, ca și mine, șansa de a merge la școală, de a învăța să citești. Înseamnă că ai acces la un calculator, la internet și că știi să le folosești, că nu îți e foame sau sete, că nu îți e frig și nu te apasă grija zilei de mâine.

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ai avut șansa la educație. Din păcate mult prea mulți nu au această șansă. Ce îmi doresc anul acesta de ziua mea este ca cei care țin la mine să mă sprijine în încercarea de a da o șansă unui copil care, cu ajutorul nostru, poate deveni un adult educat, responsabil și generos - ca noi. 

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

4 Donații

Anonymous

350 RON
28 May 2016
ca la nunta :)
28 May 2016
27 May 2016
La multi Ani!!
23 May 2016