Alina Cristea - Ajungem Mari

Licitatia online "Ajungem Mari- broderii pentru copii"

4,660 RON Donatii stranse
93.2% Complete
5,000 RON Target
11 Donatii

 

Am tinut ca pasiunea proaspat descoperita pentru broderie sa inceapa cu o actiune care sa ajute copiii din centrele de plasament din Romania. Astfel, in ultimele sase luni am reusit sa termin 20 de tablouri cusute de mana, care fac obiectul unei licitatii online pe pagina de Facebook a asociatiei Ajungem Mari.

Până pe 1 iunie puteți licita aici pentru una sau mai multe broderii: https://goo.gl/tWEvNB.

Daca in prezent exista numeroase ONG-uri care se ocupa de aprovizionarea cu produse de baza pentru copiii din centrele de plasament, proiectul "Ajungem Mari" a trecut la un alt nivel: ii pune pe micuti in contact cu oameni pasionati din diferite domenii de activitate, ceea ce le deschide copiilor institutionalizati noi orizonturi. 

Este esential ca la iesirea din centrul de plasament tinerii sa aiba perspectiva unei vieti bune, implinite, fericite si fara implicarea unor oameni extraordinari care sa le expuna diferite variante si posibilitati, copiilor le-ar fi mult mai greu sa-si atinga potentialul.

Copiii au nevoie de Ajungem Mari, iar noi avem nevoie de acesti copii. Haideti sa ii ajutam! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2016

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

11 Donatii

Anonymous

270 RON
Donatie 270
27 Jun 2016

Madalina Peicea

300 RON
pentru tabloul cu vulpita
07 Jun 2016
350 RON
A treisprezecea constelaţie
03 Jun 2016
Pentru Raluca Belea Girafa si Elefantica
03 Jun 2016
din partea agentiei Leo Burnett Romania #potimaimult
03 Jun 2016
02 Jun 2016
Spor! La cat mai multi copii ajutati!
02 Jun 2016
1,400 RON
Contravaloarea celor patru broderii cistigate la licitatie: 'Diva pe bicicleta', 'Wow', 'Flori de cires' si 'Logo Ajungem Mari'. Cu tot dragul! :)
02 Jun 2016
02 Jun 2016

Ana-Maria Olaru

50 RON
#roadgrandpink
31 May 2016
Licitatia online "Ajungem Mari- broderii pentru copii"
31 May 2016