Susţin "educaţia prin joc"

 

Ionut Iamandi Ajungem Mari

41% Complete
205 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Am ajuns să ştiu cât de multă satisfacţie îţi poate aduce o pasiune pentru un joc, un sport sau un simplu hobby pe care începi să îl practici din copilărie. 

Ajunge să te definească faţă de tine însuţi în primul rând şi apoi şi faţă de ceilalţi. 

Aş fi foarte bucuros dacă şi alţii ar avea şansa să descopere ce am descoperit eu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Maestrii sahului se intrec cu un scop nobil: sustin educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajungem MARI in cadrul turneului caritabil ce are loc joi, 7 iulie, in Bucuresti. Jucatorii devin fundraiseri pentru viitorul copiilor din centre de plasament. Participa la concurs si strang fonduri de la prie

 

3 Donații

07 Jul 2016
07 Jul 2016
05 Jul 2016