De ziua mea fă un copil fericit!

 

Ana Cristache Ajungem Mari

35% Complete
175 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Anul acesta voi sarbatori intr-un mod cum mi-am dorit de multi ani: voi fi alaturi de oameni dragi si mai ales de copiii pe care am ajuns sa ii indragesc si sa ii consider prietenii mei!

Pentru ca eu sunt fericita cand cei din jurul meu sunt fericiti si pentru ca mie nu-mi mai trebuie nimic, mi-ati putea face cel mai frumos cadou: sa va implicati si sa donati pentru educatia copiilor din centre de plasament!

Se pot face donații online cu cardul pe platforma Galantom, online pe site, sau prin transfer bancar. Detalii aici sau la office@ajungemmari.ro.

Pentru ei conteaza enorm orice activitate, iesire, excursie si mai ales tabara. Putem face vara mai frumoasa unui copil, oferindu-i amintiri de neuitat! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Transforma ZIUA ta intr-o tabara pentru un copil din plasament! Anul asta transforma cadourile in bucurie nemarginita si amintiri pentru o viata! Copii din centre de plasament, dar si din familii foarte sarace, abia asteapta o saptamana de evadare din viata de zi cu zi! De ziua ta le poti oferi o tabara de dezvoltare personala la munte, plina de joaca! Ajungem MARI organizeaza tabere in fiecare

 

3 Donații

Anonymous

75 RON
06 Aug 2016
La multi ani Ana!
03 Aug 2016
La multi ani, Anusk!! <3 Pupici si imbratisari! :*
02 Aug 2016