Un an de educatie pentru un copil dintr-un centru de plasament!

 

Eduard Nistru Ajungem Mari

100% Complete
285 RON
Sumă strânsă
210 RON
Target
5
Donații

Pe 9 Octombrie urmează să particip la Bucharest Marathon la proba half marathon (21.097 km) unde mi-am propus să scot un timp de 1h30', recordul meu fiind de 1h44'14'' stabilit în aprilie la Maratonul International Cluj-Napoca.

Întrucât este cea mai mare provocare din primul meu sezon de alergare, mi-ar plăcea să putem ajuta un copil dintr-un centru de plasament să beneficieze de un an de educație non-formală prin intermediul programului educational Ajungem MARI ce își propune să ajute copiii din centrele de plasament să devină mari, responsabili și independenți.


:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

Anonymous

25 RON
28 Sep 2016

Anonymous

75 RON
27 Sep 2016

Anonymous

75 RON
Pentru ca Edi e si el un copil.
27 Sep 2016
10 RON
27 Sep 2016
27 Sep 2016