Detectiv pentru fapte bune

 

100% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Oficial sunt fundraiser (pentru prima dată). De ce? Susțin și cred în Ajungem Mari.

După prima vizită la micuții din centru am scris o mică poezie pentru aceștia, cu titlul GICIFI (titlu inspirat din inițialele numelor). Asta se întâmpla în 15 noiembrie 2015, când eram voluntar în programul „Dă-ți pasiunea mai departe”.

M-am atașat de copii și mai târziu m-am apropiat de fetele responsabile cu asociația, am văzut că au foarte, foarte mult de muncă și m-am decis să contribui la strângerea de fonduri ca proiectele pentru copiii defavorizați să meargă înainte.

Pe scurt, voi fi detectiv pentru fapte bune pe 16 decembrie și am nevoie de ajutorul tău.

Fiecare donație contează.
Mulțumeeeeesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

În luna decembrie echipele de detectivi se întrec în dezlegare de mistere și fapte bune la Quest Mission – Epic escape rooms - Piața Amzei, nr. 1, București. Scopul concursului este să strângă fonduri pentru educația copiilor din centrele de plasament. Fiecare detectiv este provocat să strânga 500 de lei, costul unui an de educație pentru un copil, prin donații ale colegilor

 

8 Donații

Bravo Mada!
13 Dec 2016
Cu ocazia sarbatorilor de craciun !!!
10 Dec 2016
Sunt mandru de tine Mada.
07 Dec 2016

Anonymous

20 RON
04 Dec 2016
30 Nov 2016
Doar ajutându-ne Ajungem Mari.
25 Nov 2016

Ale

150 RON
Bravo!
23 Nov 2016
Sa ajungem mari impreuna!
23 Nov 2016