Un dar de ziua mea? Il daruiesc mai departe unui copil din centrele de plasament!

 

Mihaela Vasile Ajungem Mari

100% Complete
740 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Multumesc ca te-ai gandit sa imi iei un DAR de ziua mea :) Esti drag si esti draga! Dar hai sa daruim mai departe acest DAR! Far dar si poate, e cel mai minunat gest ce-l putem face :)

Vreau sa daruiesc ziua mea pentru EDUCATIA unui copil din centrele de plasament. 

EDUCATIE prin joc, prin ateliere interactive, prin excursii, cu ajutorul voluntarilor de la Ajungem Mari, care le devin prieteni, profesori și modele.

De curand am avut minunata ocazie sa interactionez cu acesti copii, copii de toate varstele! I-am vazut puri si senini, veseli si plini de viata, atenti si adevarati team playeri. Dar am vazut si copil de 3 ani, care i se adresa surorii lui, cu doar cativa ani mai mare decat el, cu "mama"! Unii dintre ei isi traiesc copilaria senina si experimenteaza maturitatea, in acelasi timp. TOTI merita intelesi, acompaniati, incurajati si sustinuti sa AJUNGA MARI! 

Si cum "ajunsul mare" se face pas cu pas, imi doresc sa facem impreuna unul din pasii acestia si sa strangem suma necesara unui an de educatie prin joc, pentru un copil! 
Ce DAR minunat imi faceti, de ziua mea! Multumesc! :)

P.S.
Poți și tu să îți donezi ziua de naștere completând formularul:http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

5 Donații

Anonymous

15 RON
28 Dec 2016
29 Nov 2016

Anonymous

525 RON
29 Nov 2016

Anonymous

20 RON
29 Nov 2016
150 RON
Măcar o mica parte din banii pe care îi cheltuiesc pe cadourile mele și cele alor copiilor mei sa ajungă la cine are nevoie. Mulțumesc de oportunitate.
25 Nov 2016