De ziua mea imi doresc sa daruiesc!

 

Lenuta Singeorzan Ajungem Mari

44% Complete
220 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Dragilor, luna aceasta este ziua mea de nastere, iar in acest an de ziua mea imi doresc sa primesc mai mult decat oricand, in felul acesta imi veti oferi imensa bucurie de a darui.


Cu mine soarta a fost buna, chiar foarte buna si mi-a daruit mult, atat de mult incat zilnic am motive sa zambesc si sa spun "multumesc". Pentru altii insa putem noi sa facem ceva astfel incat sa le aducem un zambet, un motiv de bucurie si din aceasta cauza vin catre voi cu acest mesaj si va propun ca in acest an cadoul vostru pentru mine sa se transforme intr-o donatie.

Nu va mai ganditi ce sa-mi cumparati, stiti bine ca nu-mi lispeste nimic, va propun ca acea suma, oricare ar fie ea, sa o depuneti in contul fundatiei Ajungem Mari iar astfel, impreuna vom darui celor care au nevoie cu adevarat de aceste cadouri.

Va multumesc si va imbratisez cu drag :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

4 Donații

Anonymous

20 RON
13 Feb 2017
Si o îmbrățișare din partea noastră!
09 Feb 2017
08 Feb 2017

Francisc Dămoc

75 RON
08 Feb 2017