Ne jucăm si ajutăm

 

Carmen Cuculescu Ajungem Mari

100% Complete
515 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Dragilor,

Am ales să particip la acest concurs cu rol de stângere de fonduri pentru că am văzut lucrurile bune pe care cei de la Ajungem Mari rușesc să le aducă copiilor cu care lucrează, copii din centrele de plasament, care nu beneficiază de sprijinul și suportul unei familii.

Cred că putem construi o lume mai bună ajutând fiecare membru al comunității noastre să aibă o viață bună și frumoasă. O astfel de viață este în plus și folositoare societății. 

Din păcate, sistemul de asigurări sociale nu este perfect iar acești copii au nevoie de ajutor pentru a-și găsi un drum. Au nevoie de sprijin atât prin voluntari, lucra la care sunt mândră să spun că pot și eu contribui, dar și material, pentru a le oferi accesul la cursuri și activtăți care să-i ghideze spre vocația, înclinațiile și exploatarea abilităților lor.

De aceea, vă rog să contribuiți cu orice sumă, oricât de mică, chiar dacă pentru voi înseamnă doar un pachet de țigări sau o masă în oraș, pentru ei poate însemna schimbarea, poate însemna lucrul acela care le virează destinul către educație și mai târziu un loc de muncă.

Mulțumesc din inimă,
Carmen


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Ne jucăm Catan și susținem educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate prin programul educațional Ajungem MARI.  Voluntarii Ajungem Mari folosesc multă joacă și metode interactive prin care copiii și tinerii învață cu bucurie, își îmbunătățesc abilitățile, descoperă lumea și ce vor să devină.  Astfel, în Concursul caritabil de Catan,

 

6 Donații

Anonymous

150 RON
24 Apr 2017

Sorin

100 RON
23 Apr 2017
foarte frumos ce faci :) felicitariii!
17 Apr 2017

Ana

30 RON
14 Apr 2017
14 Apr 2017

Monica

50 RON
12 Apr 2017