De ziua mea, vreau sa fie ZIUA LOR!

 

Razvan Iancu Ajungem Mari

76% Complete
380 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

De ceva timp sunt voluntar in programul Ajungem Mari si dedic tot mai mult timp copiilor din centre de plasament. Am tot mai multi prieteni de care ma simt puternic atasat, copii care conteaza mult pentru mine si carora incerc sa le ofer momente frumoase - in centre si in cadrul iesirilor in oras si nu numai. 

Pentru si mai multe astfel de momente, pentru cat mai multe zambete si implicit perspective pentru un viitor mai bun pentru ei, este nevoie evident de finantare. Anul acesta, ziua mea de nastere ar fi minunata daca m-ati ajuta, in loc de cadouri, cu donatii pentru copiii care au atat de mare nevoie de ajutor. Nici nu va inchipuiti cat de mult poate conta donatia voasta pentru ei, cat de multa putere aveti sa faceti bine!...

Orice suma, indiferent cat de mica, este de mare importanta, astfel incat un numar cat mai mare de copii sa poata beneficia de o excursie, iesind astfel din mediul inchis in care traiesc, in centrele de plasament. Sa le facem o zi grozava. Sau mai multe! Niciodata cred ca nu mi-am dorit atat de mult sa primesc cat mai multe "cadouri" de ziua mea :) Dar nu pentru mine, ci pentru ZIUA LOR!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

5 Donații

Cristi & Elena

100 RON
19 May 2017

Matei

50 RON
17 May 2017

L & P

100 RON
08 May 2017
05 May 2017
05 May 2017