Voluntarii Ajungem MARI alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament!

 

11.25% Complete
675 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
9
Donații

Voluntarii Ajungem MARI își iau inima în dinți și aleargă pentru educația copiilor din centre de plasament pe 14 mai la Bucharest Half Marathon!

Costul unui AN de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei. Împreună ne-am propus să strângem fonduri pentru a putea continua programul educațional Ajungem MARI și în 2018 și pentru a le putea oferi copiilor sprijin pe termen lung prin cursuri interactive, ședințe de pregătire școlară, ateliere creative, ieșiri și excursii.

Ne-am înscris la cursa populară și cu toate că cei mulți dintre noi nu suntem alergători și avem mari emoții, abia așteptăm să alergăm pentru copii! 

Hai să ajutăm împreună copiii din centre de plasament să ajungă MARI! Orice donație contează și ne aduce mai aproape de targetul propus.

Mulțumim din suflet!

Agnes Tomescu, Alexandra Cozmolici, Anita Klein, Cristina Grama, Dan Adrian, Dragos Ciocirlea, Geanina Bocai, Oana Ciobica, Nicoleta Coman, Medeea Nicolau, Monica Dobre, Mirela Pascaru, Ana Cristache, Iarina Stefanescu, Mihaela Motorga, Ioana Ciuhan

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge la Bucharest International Half Marathon ca să susțină educația copiilor din centre plasament! 2.000 de copii beneficiază de sprijinul voluntarilor Ajungem MARI în București și alte 25 de județe. În cadrul programului, copiii din centre de plasament participă săptămânal la cursuri interactive și ateliere creative, dar și ieșiri din c

 

9 Donații

Diso

105 RON
Pentru ca oamenii cu suflet mare se aduna!
14 May 2017
Go Medeea!
13 May 2017

Anonymous

30 RON
Atata timp cat nu te opresti din invatat, poti sa reusesti tot ce iti doresti. Traim in cele mai prospere timpuri de pana acum, trebuie doar sa fim oprimisti si determinati si sa profitam :). Ma bucur sa pot ajuta.
12 May 2017

Anonymous

155 RON
12 May 2017

Anonymous

50 RON
12 May 2017
12 May 2017
11 May 2017
10 May 2017

Anonymous

30 RON
10 May 2017