Eu pot pentru ei! Tu ne ajuti?

 

Lorena Barbuleanu Ajungem Mari

20.6% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații

Stop din ceea ce faci și citește preț de câteva momente scurte ce gânduri inșiruiesc!

În FIECARE seară când tu pui capul liniștit la somn, un copil de-ai nostri se întreabă cu ce a greșit încât să fie părăsit și să trăiască suferința privațiunii și etichetării premature!

Eu vreau, alături de tine, să oferim un viitor pentru aceste suflete! Ah, tu, om frumos, dacă ai fi simțit mângâierea iubirii lor precum sufletul meu, ai alerga azi alături de mine!

Rogu-te cald să mă susții prin donații, pentru că e drum lung și plin de nevoi!


Îți mulțumesc și te îmbrățișez cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile acestor copii. 1.300 de voluntari din București și alte 25 de județe m

 

10 Donații

bravo fetele! sunteti tari :*
17 Oct 2017
13 Oct 2017

Anonymous

150 RON
12 Oct 2017
Am fost voluntar timp de sase luni la proiectul Ajungem Mari din cadrul asociatiei Lindenfeld, in cadrul careia am lucrat in grupe pornind de la doi pana la cinci copii, in scopul aprofundarii cunostiintelor de limba engleza si germana, largirea orizontului cunoasterii si destinderii prin jocuri educationale. Pe parcursul perioadei pe care am petrecut-o impreuna cu copiii din centrele de plasament, am ajuns la concluzia ca, atunci cand parintii imi spuneau: "Ar trebui sa fii recunoscatoare pentru ca alti copii au mult mai putin decat tine!", ei chiar aveau dreptate. Lipsa afectiunii are un impact masiv asupra dezvoltarii unui copil, iar prin educatie, acesta poate constientiza si inteleg situatia in care se afla, iar astfel poate fi prevenit din a face alegeri gresite si poate fi orientat spre un drum catre un viitor luminos. De aceea m-am hotarat sa donez. Implicarea mea nu se rezuma doar la activitatea de voluntar pe care am avut-o; pot sa ii ajut si oferindu-le sprijin material.
29 Sep 2017

Anonymous

100 RON
26 Sep 2017
26 Sep 2017
26 Sep 2017
Succes!
19 Sep 2017

Anonymous

75 RON
13 Sep 2017
un strop :)
13 Sep 2017