Andreea Mereuta - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc sa facem fericiti copiii din centrele de plasament!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
600 RON Target
0 Donatii

 

De ziua mea, in loc de cadouri, doresc sa le pot oferi copiilor din centre de plasament iesiri si experiente frumoase! Doneaza si TU bucurie pentru acesti copii si ajuta-i sa exploreze orasul, sa-si dezvolte abilitatile si sa capete incredere in sine.

Cum poti face asta?! SIMPLU SI USOR!

In loc de cadouri de ziua mea, doneaza pe platforma GALANTOM, direct, online cu cardul, iar donatiile tale se vor transforma in iesiri pentru acesti copii.

Multumesc mult!

__________________________

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum familie, prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!