Cadoul meu sa fie un zambet pentru ei!

 

Veronica Stanciu Ajungem Mari

100% Complete
1,575 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
15
Donații

Dragii mei,

Curand veti incepe sa va ganditi/sa ma intrebati ce cadou imi doresc de ziua mea, care se apropie vertiginos :)

M-am gandit bine si mi-am dat seama ca sunt un om norocos, am tot ce imi trebuie, nu am nevoie de nimic in plus pentru mine. 

Copiii din centrele de plasament insa, mai au ceva kilometri de viata de parcurs, pana sa ajunga in acelasi punct. Ei au nevoie de noi.

Si pentru ca mie cel mai mult imi place sa explorez lumea, m-am gandit sa ii ajut si pe ei sa o faca. 

Asa ca, orice cadou aveati in gand, uitati de el si donati suma corespunzatoare aici.

Va multumesc si va iubesc! 2764
Vera
__________________________

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum familie, prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea susținând proiectul “Explorator pentru o zi” și încurajând prietenii să doneze pentru cauza pe care ai ales-o.    Prin proiectul “Explorator pentru o zi” oferim copiilor și tinerilor ș

 

15 Donații

75 RON
La Multi Ani!!! draga Vera. Ani cu veselie, sanatate si multe impliniri sa te urmeze.
11 Jul 2018

Anonymous

75 RON
10 Jul 2018
La multi ani cu intarziere :)
10 Jul 2018
La multi ani!
10 Jul 2018
La multi ani, Vero! Felicitari pentru idee! ❤️
08 Jul 2018
08 Jul 2018

Anonymous

150 RON
07 Jul 2018

Anonymous

100 RON
Sa aduca bucurieeee
06 Jul 2018
La multi ani!
06 Jul 2018

Anonymous

300 RON
04 Jul 2018

Anonymous

150 RON
03 Jul 2018

Lucian

150 RON
La Multi Ani!
02 Jul 2018

Lori

75 RON
Distractie maxima!
02 Jul 2018
50 RON
You’re the best!
02 Jul 2018
02 Jul 2018