Alexandra Maria Mihaila - Ajungem Mari

Hai să le facem o bucurie copiilor din centrele de plasament!

150 RON Donatii stranse
25% Complete
600 RON Target
5 Donatii

 

Anul acesta am ales să îmi donez ziua de naștere pentru a susține ieșirile copiilor în afara centrelor de plasament deoarece de ceva timp i-am cunoscut mai bine prin intermediul echipei Ajungem MARI. Pentru noi, studenții, voluntariatul este o metodă plăcută de a ne dezvolta și de a ajuta în același timp.

De la această premisă am pornit și eu când m-am hotărât că vreau să înțeleg mai bine care este treaba cu acești copii și dacă într-adevăr aș putea să îi ajut. Am mers cu multă dorință și entuziasm că vreau să ofer, dar m-am trezit că am primit infinit mai mult înapoi. Cum?... La un moment dat, mi-am dat seama că abia așteptam să vină ziua în care trebuia să merg la ei și mi se umplea inima când mă întâmpinau călduros, iar la plecare mă întrebau cu tristețe ”Pleci? De ce pleci? Unde pleci?”.

Astfel am înțeles că nu ai cum să nu poți să îi ajuți, atât timp cât vrei, pentru că de asta au ei nevoie: persoane din partea cărora să simtă că le pasă și că îi susțin. Am învățat multe de la ei. Sunt copii sinceri, afectuoși și foarte receptivi care merită un start bun în viață. 


Prin urmare, donațiile îi vor ajuta să cunoască mai bine lumea din afara centrelor de plasament. Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Fiecare ieșire este o nouă experiență de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Pentru un copil dintr-un centru 600 lei donați aici se transformă în 12 ieșiri educative timp de un an alături de voluntari.

Doneaza și tu și hai să le oferim împreună copiilor din centre o viata mai frumoasă! Fiecare donație, orice sumă se adună și contează! Mulțumesc mult pentru ajutor! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

5 Donatii

O inițiativă foarte frumoasă! :-)
06 Sep 2018

Anonymous

01 Sep 2018

Anonymous

La multi ani!
31 Aug 2018

Anonymous

La multi ani, om frumos!
16 Aug 2018

Anonymous

16 Aug 2018