Anca Stefania Musat - Ajungem Mari

Haideti sa ajutam copiii de centre sa traiasca experiente de neuitat

1,730 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii

 

Anul trecut m-am bucurat cand am primit donatii de ziua mea si am reusit sa le ofer o zi la munte mai multor copii din centre.

Anul acesta vreau, din nou, sa le ofer copiilor experiente si amintiri frumoase in afara centrelor. 

Copiii din centrele de plasament au nevoie de prieteni si modele, iar voluntarii de la Ajungem MARI sunt alaturi de ei si ii sprijina si stiu ca fac o treaba minunata!

Pe langa ateliere, ajutorul la teme si cursurile pe care le tin voluntarii in centre, copiii au nevoie si de actvitati in afara, au nevoie sa socializeze si sa descopere lumea “de afara”. 

Pot face asta cu ajutorul nostru si ma bucur ca pot fi parte din aceasta experienta a lor. 

Pentru ca de ziua mea voi avea langa mine oameni dragi si pana acum viata mi-a suras, imi puteti face o bucurie, donand pentru aceasta cauza.

Va multumesc anticipat :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

6 Donatii

La Stutzu-Carciuma Selecta

730 RON
05 Aug 2018
200 RON
05 Aug 2018
04 Aug 2018

Kathy & Florin

300 RON
03 Aug 2018

Anonymous

100 RON
03 Aug 2018

Isabela Buzatu

300 RON
La multi ani ,gasut minunat! Luv u❤️
03 Aug 2018