Emilia Mocan - Ajungem Mari

Doneaza bucurie copiilor din centre de plasament!

1,290 RON Donatii stranse
100% Complete
1,200 RON Target
11 Donatii

 

Anul asta pot spune ca am tot ce imi doresc si de ziua mea chiar nu vreau sa primesc nimic pentru mine, insa imi doresc din suflet sa pot aduce putina bucurie in viata unui copil dintr-un centru de plasament, iar TU ma poti ajuta sa facem asta!

De un an de zile am intrat in echipa Ajungem MARI si am vazut ce lucruri minunate se intampla aici si ce impact au toate activitatile pe care voluntarii nostri le fac pentru copii. Sunt copii minunati, cu un potential fantastic care au nevoie de sprijinul meu si al TAU si al tuturor pentru a ajunge MARI, oameni responsabili si independenti.

Coordonez proiectul Explorator pentru o zi, probabil cel mai indragit de voluntari, dar mai ales de copii fiindca presupune iesiri in afara centrelor de plasament (la teatru, film, parcuri de aventura, sali de escalada, ateliere creative, patinoar, laser tag si multe altele). Aceste iesiri ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 

Asa ca daca vrei sa faci un mic gest pentru mine, dar cu un impact muuuuult mai mare pentru acesti copii doneaza si ajuta-ma sa le oferim bucurie!

Multumesc mult! :D

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

11 Donatii

Anonymous

09 Aug 2018
La mulți ani!!!
08 Aug 2018

Anonymous

08 Aug 2018

Ilarion Ispas

La multi ani, Emilia!!
08 Aug 2018
La multi aaaani !
06 Aug 2018

B&L <3

06 Aug 2018

Un zambet

La multi ani, Emilia! Mult succes in continuare!
04 Aug 2018
La multi (b)ani!!!
04 Aug 2018
27 Jul 2018
La multi ani!
27 Jul 2018