Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Fivi Geanta Ajungem Mari

75.526923076923% Complete
1,375 RON
Sumă strânsă
1,820 RON
Target
8
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea susținând proiectul “Explorator pentru o zi” și încurajând prietenii să doneze pentru cauza pe care ai ales-o.    Prin proiectul “Explorator pentru o zi” oferim copiilor și tinerilor ș

 

8 Donații

La mulți ani! :D
03 Sep 2018
Domnul sa te binecuvanteze!
27 Aug 2018
La multi ani!
21 Aug 2018
Multă sănătate ! Domnul să te binecuvânteze !
18 Aug 2018
Domnul sa te binecuvanteze si sa te folosească tot restul vieti ca o unealta in mana Sa! God is a good God!
13 Aug 2018

Anonymous

Dumnezu sa te binecuvinteze shi sa iti rasplateaca toata munca si efotul pe care il faci....
13 Aug 2018

Anonymous

Gby
06 Aug 2018

Anonymous

30 Jul 2018