Ana Cristache - Ajungem Mari

Impreuna putem schimba viata unui copil!

293 RON Donatii stranse
48.833333333333% Complete
600 RON Target
4 Donatii

 

De ziua mea anul acesta imi doresc, la fel ca in ultimii 3 ani de cand fac parte din familia Ajungem MARI, sa fac cat mai multi copii fericiti, sa pot sa le ofer copiilor "mei" dragi cat mai multe amintiri frumoase!

Daca vreti sa imi faceti o bucurie si vreti sa ajutati un copil din sistemul de protectie sociala sa zambeasca si sa aiba experiente frumoase cu voluntarii, va rog sa donati cat va lasa inima.

In 2015 am inceput voluntariatul cu multe emotii si cu mult optimism, dar asteptarile mi-au fost depasite! In cadrul proiectului "Explorator pentru o zi", am cunoscut prima data copiii.

De atunci am avut multe iesiri si excursii, in cadrul carora am putut descoperi copii minunati, care au nevoie de oameni cu care sa impartaseasca amintirile si alaturi de care sa invete mereu lucruri noi!

3 ani de lacrimi de bucurie, vorbe de incurajare, povesti triste si foarte triste, prietenie, empatie, daruire, iubire neconditionata si neasteptata, lectii de viata.

Costurile pentru iesiri sunt decontate de asociatie, care face eforturi sa gaseasca mereu sponsori pentru proiecte, dar fondurile nu sunt intotdeauna suficiente. Este nevoie ca fiecare dintre noi sa ne implicam, putin cate putin se aduna si putem sa le oferim copiilor experientele mult dorite!

Costul pentru o iesire este de 50 lei, m-as bucura sa pot strange fonduri pentru 1 copil, sa ii pot oferi macar o iesire pe luna pentru 1 an, cost total de 600 lei.

Impreuna putem schimba viata unui copil!

Va multumesc pentru urari si sprijin!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

4 Donatii

Anonymous

07 Aug 2018
La Multi Ani! :)
06 Aug 2018

Anonymous

06 Aug 2018
La multi ani!
06 Aug 2018