Georgiana Nichita - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc ca un copil sa zambeasca

650 RON Donatii stranse
100% Complete
650 RON Target
3 Donatii

 

Pentru ca nu toti copiii au parte de multe momente frumoase, imi doresc ca cel putin un copil sa zambeasca de ziua. 
O portita deschisa pentru un zambet ne ajuta pe toti sa speram intr-o lume mai buna!

De ziua mea doresc ca in loc de cadouri sa primesc donatii care se vor transforma in iesiri pentru copii in afara centrelor de plasament (la teatru, film, parcuri de aventura, sali de escalada, ateliere creative, patinoar, laser tag si multe altele). Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 


Multumesc pentru un zambet de copil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

3 Donatii

La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
28 Sep 2018
La multi ani!
28 Sep 2018

Louder than words

Smile and the world will smile with you!
26 Sep 2018