Alina Stanciu - Ajungem Mari

Imi donez ziua de nastere pentru copiii din centre!

450 RON Donatii stranse
69.230769230769% Complete
650 RON Target
4 Donatii

 

Buna tuturor! Un, copil care nu are niciun viitor, un copil parasit de parinti, un copil care nu stie nimic, care nu stie ce-i familia, iubirea, dorinţe sau altele.. Asa eram caracterizată eu. Asa eram in ochii oamenilor.

Insa pe parcusul anilor, cu ajutorul voluntarilor Ajungem MARI am ajuns unde sunt acum. Cant, muncesc si sunt si la şcoala. Pot si am reusit. Nu există nu pot. Asa au etichete si ceilalţi copii din centre. Însă le putem schimba numai si numai cu ajutorul vostru. Le putem reda increderea in ei. Le putem arata ca lumea are si, ceva bun.

Am decis sa imi donez ziua de nastere deoarece iubesc copii si stiu prin ce trec. Ajutati-ma sa le fac viaţa cat de cat mai uşoară. Putem trimite un copil in tabara sa vada marea sau sa urce, pe munte, sa meargă la film sau la teatru, sa isi descopere talentul.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

4 Donatii

Anonymous

150 RON
19 Sep 2018

Anonymous

50 RON
La mulți ani cu multe împliniri, cu minte si suflet puternice si cu aceeași dorința sa faci bine si altora, cât poți tu.
19 Sep 2018

Anonymous

150 RON
Minunat ceea ce faci! Multe zâmbete și multe clipe frumoase.
19 Sep 2018

Anonymous

100 RON
La mulți ani cu decizii bune si împlinire! Si felicitări pentru initiativa!
18 Sep 2018