Camelia Zifceac - Ajungem Mari

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
58.333333333333% Complete
600 RON Target
4 Donatii

 

Anul acesta imi doresc din suflet ca de ziua mea sa fie altfel sarbatorita. M-am gandit ca pot aduce putina bucurie in viata unui copil dintr-un centru de plasament, iar TU ma poti ajuta sa facem asta!


In cautarile mele am vazut ce lucruri minunate se intampla la Ajungem MARI si ce impact au toate activitatile pe care voluntarii le fac pentru copii. Sunt copii minunati, cu un potential fantastic care au nevoie de sprijinul meu si alTAU si al tuturor pentru a ajunge MARI, oameni responsabili si independenti.


Asa ca de ziua mea in locul clasicelor cadouri, care sigur ca aduc si ele bucurie in felul lor, doresc sa primesc donatii care se vor transforma in iesiri pentru copii in afara centrelor de plasament (la teatru, film, parcuri de aventura, sali de escalada, ateliere creative, patinoar, laser tag si multe altele). Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. Donatiile tale nu vor ramane neraspatite: fiecare donatie va fi rasplatita cu prajitura pe care o doresti si pe care ma voi stradui sa o livrez in cel mai scurt timp si de cea mai buna calitate.


Ajuta-ma sa le oferim bucurie!
Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

4 Donatii

La multi ani!!!
25 Sep 2018

Anonymous

21 Sep 2018

Magdalena Campianu

La multi ani, Cami! Frumos gest si excelenta idee din partea fundatiei Ajungem Mari. Multumim oameni frumosi!
21 Sep 2018

Raluca

La multi ani, Cami! La cat mai multe proiecte frumoase!
21 Sep 2018