Karin Meghesan - Ajungem Mari

De ziua mea sa aducem un strop de bucurie copiilor

1,350 RON Donatii stranse
100% Complete
1,200 RON Target
10 Donatii

 

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a putea, împreună sa dăm o șansă copiilor din centrele de plasament. Cadoul pentrun împlinirea vârstei de 50 de ani sa fie zâmbetul unui copil ce va putea, datorita vouă, sa vadă un film, sa meargă în tabăra sau pur și simplu sa coloreze un curcubeu cu creioane nou nouțe.

______________

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. 

Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 

Ajuta-ma sa le oferim bucurie!

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

10 Donatii

Anonymous

150 RON
02 Oct 2018

Adellyn

35 RON
02 Oct 2018
02 Oct 2018
La multi ani, Karin! Sper sa reusesti in ceea ce ti-ai propus. Succes!
01 Oct 2018
150 RON
29 Sep 2018
La mulți și fericiți ani, Karin!
29 Sep 2018

Anonymous

55 RON
28 Sep 2018

Livia Mihaela

30 RON
La multi ani sanatosi! :*
25 Sep 2018

Anonymous

150 RON
25 Sep 2018

Anonymous

600 RON
25 Sep 2018