Andreea Badarau - Ajungem Mari

Joc sah pentru copii!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
6 Donatii

 

Sunt Andreea si imi place sa joc sah. Pe 4 noiembrie, voi juca pentru educatia copiilor din centrele de plasament.
Contribuie si tu printr-o donatie, oricat de mica! Fondurile se aduna si se vor transforma in iesiri pentru copii in afara centrelor de plasament (la teatru, film, parcuri de aventura, sali de escalada, ateliere creative, patinoar, laser tag si multe altele). Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 

Ajuta-ma sa le oferim bucurie!

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

6 Donatii

04 Nov 2018
03 Nov 2018
02 Nov 2018

Anonymous

75 RON
31 Oct 2018
Go go go
10 Oct 2018

Anonymous

75 RON
03 Oct 2018