Stefan Adrian Chiritoiu - Ajungem Mari

Da sansa unui copil de a vedea lumea dincolo de peretii centrelor de plasament!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajungem MARI in cadrul turneului caritabil ce are loc duminica, 4 noiembrie, in Bucuresti.

Jucatorii devin fundraiseri pentru viitorul copiilor din centre de plasament.

Implica-te in proiect si sustine educatia unui copil dintr-un centru de plasament! Doneaza si ajuta la acumularea punctelor. Eu o voi face atat printr-o donatie cat si din spatele tablei de sah.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 

Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!