Hai sa trimitem un copil in tabara

 

Catalina Angheli Ajungem Mari

100% Complete
1,305 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
6
Donații

In acest an, am decis sa-mi daruiesc ziua de nastere copiilor din centrele de plasment, pe care Ajungem MARI ii ajuta sa creasca frumos. In loc de cadouri va rog sa donati pentru a reusi sa ducem cat mai multi copiii in tabara sau in excursii.

Experienta taberei organizate in acest an de Ajungem MARI a fost unica. Am descoperit copii de toate varstele care s-au depasit pe ei insisi. Au aflat ca "nu pot" e doar o limita, cuvinte pe care le folosesc de cele mai multe ori din comoditate, teama de a face lucruri noi, de a iesi din zona de confort si din frica de esec. Dar mai mult au invatat ca ajutandu-se si colaborand pot reusi sa ajunga in varf, sa treaca peste tot felul de obstacole si sa se intoarca cu bine toti de unde au plecat.

Asa ca va astept, in numar cat mai mare, cu donatii dupa puteri pentru a putea bucura cat mai multi copii.

Costul pentru a trimite un copil in tabara este de 650 de lei. 

Multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Anul acesta te provocam sa fii generos si sa donezi cadourile de ziua ta! Le vei da prietenilor si colegilor tai ocazia sa faca fapte bune! Cere-le, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care un copil dintr-un centru de plasament nu le va uita niciodata!  Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere de dezvoltre personala la munte pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

6 Donații

23 Oct 2018

Flori

23 Oct 2018
La multi ani!
23 Oct 2018
22 Oct 2018

Viorel Alexandru

La multi ani!
18 Oct 2018