Ioana Olarasu - Ajungem Mari

Imi pun neuronii la contributie, pe tabla de sah, pentru zambetul unui copil

75 RON Donatii stranse
11.538461538462% Complete
650 RON Target
1 Donatii

 

Exista experiente nepretuite, cum ar fi sa deschizi orizontul de cunoastere al unui copil. Numai ca, dupa regulile lumii in care traim, astfel de momente nepretuite necesita bani, care aici inseamna libertate de miscare si posibilitatea de a oferi o experienta.


Copilaria, cred eu, este cea mai aproape de miezul fiintei noastre. Si nu cred ca exista vreun motiv pentru care un copil sa nu merite tot ce-i mai bun si frumos. E nevoie de experiente de calitate pentru ca un copil sa infloreasca in adultul de mai tarziu.


Hai, impreuna, sa trimitem un copil care provine dintr-un mediu defavorizat intr-o tabara de dezvoltare personala la munte! :)

Costul fericirii unui copil pentru o saptamana de tabara este de 650 de lei!

Impreuna putem ajuta cel putin un copil sa se bucure de experiente de neuitat!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

1 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]