Andrei Mihai - Ajungem Mari

Hai sa facem copiii fericiti!

500 RON Donatii stranse
83.333333333333% Complete
600 RON Target
7 Donatii

 

Fiecare mutare conteaza. Este randul tau sa ajuti un copil.
Sunt pasionat de sah,iar daca pot sa ajut prin acest joc al mintii, cu atat mai bine.

600 de lei este costul unui AN de experiente frumoase in afara centrelor de plasament. Pentru un copil inseamna 12 iesiri din centru alaturi de voluntari prieteni care ii incurajeaza permanent – la teatru, film, muzee, ateliere creative, in locuri de joaca. 12 iesiri prin care descopera lumea, intalneste oameni noi si invata sa se comporte in societate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

7 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]