Cristina Caliman - Ajungem Mari

Trăieşte viața pe care ți-ai imaginat-o!

50 RON Donatii stranse
7.6923076923077% Complete
650 RON Target
1 Donatii

 

Pictează zâmbete pe chipul omului trist
Creează amintiri şi nu păşi indiferent prin lume!

--------

600 de lei este costul unui AN de experiente frumoase in afara centrelor de plasament. Pentru un copil inseamna 12 iesiri din centru alaturi de voluntari prieteni care ii incurajeaza permanent – la teatru, film, muzee, ateliere creative, in locuri de joaca. 12 iesiri prin care descopera lumea, intalneste oameni noi si invata sa se comporte in societate.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

1 Donatii

Lavinia Puiu

50 RON
Mult succes!
23 Oct 2018