Monica Damian - Ajungem Mari

Hai sa ajutam impreuna copiii din centrele de plasament!

100 RON Donatii stranse
15.384615384615% Complete
650 RON Target
2 Donatii

 

Copiii sunt ai noștri și trebuie să ne aplecăm privirea asupra lor. Nu avem voie sa fim spectatori.

--------

600 de lei este costul unui AN de experiente frumoase in afara centrelor de plasament. Pentru un copil inseamna 12 iesiri din centru alaturi de voluntari prieteni care ii incurajeaza permanent – la teatru, film, muzee, ateliere creative, in locuri de joaca. 12 iesiri prin care descopera lumea, intalneste oameni noi si invata sa se comporte in societate.

Orice donatie, indiferent de suma, conteaza, iar fondurile se adune si impreuna putem aduce bucurie unui copil!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

2 Donatii

Anonymous

50 RON
13 Dec 2018

Anonymous

50 RON
09 Nov 2018