Karaoke pentru tabara!

 

Alina Stanciu Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
0
Donații

Va invit pe 9 decembrie la karaoke...Impreuna ne vom distra si vom zambi...Pentru mai multe detalii va puteti uita pe pagina de Facebook Ajungem Mari..

Tot ce imi doresc e sa vad zambetul pe fata copiilor si sa îi trimit în tabara..la Munte, mare, la un muzeu, teatru, etc...

Va multumesc si sper sa strangem cat mai mult..


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Cântăm și Ajungem MARI!    La a patra ediţie a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!    Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de aj

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!