Impreuna facem ziua frumoasa copiilor

 

Adriana Nitica Ajungem Mari

100% Complete
1,168 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Salutare,

Avand in vedere ca in curand mi se mai daruieste un an la numaratoare, as vrea la randul meu sa daruiesc sau macar sa contribui la organizarea unor tabere pentru copiii din centrele de plasament.

De ceva vreme incoace incerc pe cat posibil o implicare in educatia copiilor institutionalizati - proiectul de se numeste foarte sugestiv "Ajungem Mari" (foarte fain btw in cazul ca vreti sa “aruncati” cu niste timp). Am cunoscut in acest demers oameni foarte misto, care se implica activ pe aceasta latura de dezvoltare personala si civica si cu care impartasesc la unison aceasta experienta dedicata copiilor de azi, care vor deveni adultii de maine. Si cu cat te implici mai mult in acest proiect cu atat acest "microb" te tine ancorat ca un drog. E minunat sa vezi progrese, o dospire a celor mici in mainile noastre. 

Si aici interveniti/ puteti interveni voi (cu multumiri anticipate) in cazul in care rezonati: nu va cer decat ca, in loc de cadouri sau chiar si de urari, sa nu imi faceti mie un cadou, ci sa aduceti ceva bucurie, un strop de culoare intr-o mare de gri, pentru copiii din centrele de plasament. Sustenabilitatea proiectului vine prin implicare colectiva. Si asta doar asta va rog, putina implicare (si o mica donatie, zic cat sa contribuie pentru tabara). 

Imbratisari calde!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Anul acesta te provocam sa fii generos si sa donezi cadourile de ziua ta! Le vei da prietenilor si colegilor tai ocazia sa faca fapte bune! Cere-le, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care un copil dintr-un centru de plasament nu le va uita niciodata!  Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere de dezvoltre personala la munte pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

8 Donații

29 Nov 2018

Corina

333 RON
19 Nov 2018

Anonymous

150 RON
18 Nov 2018

Anonymous

30 RON
18 Nov 2018

Anonymous

75 RON
18 Nov 2018

Anonymous

30 RON
18 Nov 2018
18 Nov 2018
Taberele din timpul scolii sunt de departe unele dintre cele mai faine amintiri ale copilariei mele, iar pt a deveni OAMENI avem nevoie sa crestem si cu astfel de emotii si amintiri, nu doar cu hainute si rechizite! La multi ani anticipati, domnita!
18 Nov 2018