Imi daruiesc ziua de nastere bucuriei si educatiei copiilor din centrele de plasament

 

100% Complete
910 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
8
Donații

Anul acesta, impreuna cu voi, de ziua mea, vreau sa oferim bucurie unui (unor) copil (copii) din centrele de plasament.

Cum? Copiii din centrele de plasament se pot bucura participand in taberele de dezvoltare personala, care le ofera in plus si sansa unei educatii complete.

De ce? Pentru ca cel mai frumos cadou pe care oricine si-l poate dori este bucuria: bucuria de a fi generos, bucuria de a contribui la dezvoltarea societatii, bucuria de a schimba ceva, bucuria unui zambet, bucuria unei fapte bune, bucuria de a da ceva inapoi. Aleg ca anul acesta bucuria primirii unui cadou sa fie inlocuita de bucuria unei fapte bune.

Programul educational "Ajungem MARI", prin proiectele pe care le desfasoara, aduce bucurie copiilor din centrele de plasament pentru ca toate eforturile lor sunt indreptate catre acestia, oferindu-le experiente, educatie si sansa de a se dezvolta. 

In locul unui cadou, va invit sa faceti o donatie pentru bucurie si pentru educatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Anul acesta te provocam sa fii generos si sa donezi cadourile de ziua ta! Le vei da prietenilor si colegilor tai ocazia sa faca fapte bune! Cere-le, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care un copil dintr-un centru de plasament nu le va uita niciodata!  Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere de dezvoltre personala la munte pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

8 Donații

Echipa R&A

180 RON
20 Dec 2018

Anonymous

80 RON
10 Dec 2018

Anonymous

90 RON
07 Dec 2018

Anonymous

75 RON
07 Dec 2018
06 Dec 2018

Anonymous

200 RON
03 Dec 2018
03 Dec 2018

Anonymous

150 RON
27 Nov 2018