De Craciun vreau sa primesc cadou o tabara pentru copiii din centre!

 

Andreea Barbu Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
0
Donații

Anul acesta, singurul cadou pe care mi-l doresc de Craciun este o tabara de dezvoltare personala la munte pentru copiii din centrele de plasament!

Costul pentru a trimite un copil in tabara este de 750 de lei!

Asa ca daca vrei sa-mi oferi un cadou de Craciun, doneaza aici si ajuta-ma sa ofer experienta magica a unei tabere la munte cel putin unui copil! Orice suma conteaza si se aduna!

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Da-i lui Mos Craciun sansa sa faca fapte bune! Cere-i, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care un copil dintr-un centru de plasament nu le va uita niciodata!  Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere de dezvoltre personala la munte pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie de ajutorul vostru!    Cum functioneaza? E foarte simplu si distractiv sa ajuti!  Pe scu

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!